Plinten


Plinten - Online bestellen voor bedrijven - Exclusive Decor

plinten mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Onze MDF vochtwerende plinten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze gegrond, voor- of afgelakt te verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Deze plinten zijn gemaakt van MDF met een zeer hoge persing wat de stootvastheid erg hoog maakt.

Bekijk en lees meer

plinten hardhout

hardhout

Onze hardhouten plinten hebben een spuitplamuur laag als afwerking waardoor deze superstrak af te werken zijn. Deze plinten bestaan uit een mix van hardhout soorten.

Bekijk en lees meer

plinten meranti

meranti

Speciaal voor vloeren die hier om vragen hebben wij een maranti lijn ontwikkeld. Deze meranti is een gevingerlaste hardhout soort die extreem hard is en erg goed tegen vocht kan.

Bekijk en lees meer

plinten grenen

grenen

De grenen plinten zijn van klasse 1 en bevatten daarom geen noesten, wat een gladde afwerking garandeerd. Tevens is hier het FSC keurmerk van toepassing.

Bekijk en lees meer

plinten eiken

eiken

Een massief eiken plint die sterk en duurzaam is. Mooi af te werken en de nerf toch zichtbaar blijft.

Bekijk en lees meer

plinten fineer

fineer

Deze fineer plinten bestaan uit een dun laagje ECHT ALUMINIUM en is dus geen kunststof of papier.

Bekijk en lees meer

plinten aluminium

aluminium

Aluminium plinten staan mooi in een strakke en moderne omgeving. Bovendien is aluminium duurzaam en uitermate geschikt in vochtige ruimtes. Een badkamer is bijvoorbeeld geen probleem.

Bekijk en lees meer

plinten rvs

rvs

Onze RVS plinten zijn gemaakt van massief RVS en kunnen daarom tegen een stootje. Onder andere geschikt voor ruimtes waar gewerkt wordt maar ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Bekijk en lees meer

plinten pvc

pvc

Gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in een brede variatie aan kleuren.

Bekijk en lees meer

plinten decor

decor

De kunststof plinten in ons assortiment zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Dit materiaal is brandwerend, kras- en stootvast en gemakkelijk te bewerken en te monteren. Daarnaast gaan deze plinten na plaatsing niet meer werken, waardoor er geen naden ontstaan, en zijn ze vochtbestendig. Bovendien zijn deze plinten verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De plinten worden om deze redenen veel gebruikt in kinderkamers en in andere ruimtes waar de hygiëne van belang is.

Bekijk en lees meer