Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.

Plinten


Plinten - Online bestellen voor bedrijven - Exclusive Decor

plinten mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Onze plinten van vochtwerend MDF zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze gegrond, voor- of afgelakt te verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Deze plinten zijn gemaakt van MDF met een zeer hoge persing, wat de stootvastheid erg hoog maakt.

Bekijk en lees meer

plinten hardhout

hardhout

Onze hardhouten plinten hebben een spuitplamuurlaag als afwerking, waardoor ze superstrak af te werken zijn. Deze plinten bestaan uit een mix van hardhoutsoorten.

Bekijk en lees meer

plinten meranti

meranti

Speciaal voor vloeren die hierom vragen, hebben wij een merantilijn ontwikkeld. Deze meranti is een gevingerlaste hardhoutsoort, die extreem hard is en erg goed tegen vocht kan. Het mooie van meranti is dat dit een natuurlijke uitstraling geeft, met zichtbare nerven en eventuele worm gaatjes (ook bij gelakte producten). Let op: Al onze meranti plinten in de afmeting 9x45mm en 12x45mm hebben geen lijmsponning en kabelgoot. Onze voorgelakte- of afgelakte meranti plinten met een dikte van 15mm of meer hebben wel een kabelgoot, maar geen lijmsponning.

Bekijk en lees meer

plinten grenen

grenen

De grenen plinten zijn van klasse 1 en bevatten daarom geen noesten, wat een gladde afwerking garandeert. Tevens is hier het FSC-keurmerk aan toegekend.

Bekijk en lees meer

plinten eiken

eiken

Een massief eiken plint die sterk en duurzaam is. Deze plint heeft geen noesten en is mooi af te werken.

Bekijk en lees meer

plinten fineer

fineer

Deze fineerplinten hebben een dun laagje echt aluminium en zijn dus niet gemaakt van kunststof of papier.

Bekijk en lees meer

plinten aluminium

aluminium

Aluminium plinten staan mooi in een strakke en moderne omgeving. Bovendien is aluminium duurzaam en uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers.

Bekijk en lees meer

plinten mdf-vochtwerend-folie

mdf-vochtwerend-folie

Deze MDF plinten, op basis van waterwerende V313 MDF, hebben een dun laagje folie

Bekijk en lees meer

plinten rvs

rvs

Onze RVS plinten zijn gemaakt van massief RVS en kunnen daarom tegen een stootje. Onder andere geschikt voor ruimtes waar gewerkt wordt maar ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Bekijk en lees meer

plinten pvc

pvc

Gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in een brede variatie aan kleuren.

Bekijk en lees meer

plinten pu

pu

Polyurethaan (PU), is een zeer veelzijdige kunststof die veel wordt gebruikt in technische producten. Polyurethaan combineert de mechanische eigenschappen van kunststof met de elasticiteit van rubber.

Bekijk en lees meer