Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.

Sierlijsten


Sierlijsten - Online bestellen voor bedrijven - Exclusive Decor

sierlijsten eiken

eiken

Sierlijsten kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als wandlijst of om kaders te creëren op wanden en plafonds. Met sierlijsten geeft u een ruimte meer uitstraling. Deze sierlijsten zijn gemaakt van eikenhout.

Bekijk en lees meer

sierlijsten Grenen

Grenen

Sierlijsten kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als wandlijst of om kaders te creëren op wanden en plafonds. Met sierlijsten geeft u een ruimte meer uitstraling. Deze sierlijsten zijn gemaakt van Grenenhout

Bekijk en lees meer

sierlijsten mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Sierlijsten kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als wandlijst of om kaders te creëren op wanden en plafonds. Met sierlijsten geeft u een ruimte meer uitstraling. Deze sierlijsten zijn gemaakt van vochtwerend mdf.

Bekijk en lees meer

sierlijsten HDPS

HDPS

Sierlijsten kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als wandlijst of om kaders te creëren op wanden en plafonds. Met sierlijsten geeft u een ruimte meer uitstraling. Deze sierlijsten zijn gemaakt van HDPS

Bekijk en lees meer

sierlijsten PU

PU

Een sierlijst is de finishing touch voor iedere ruimte. Vroeger werden sierlijsten voornamelijk van gips gemaakt, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Deze sierlijsten zijn gemaakt van polyurethaan (PU). Hierdoor zijn ze zeer licht, stootvast en gemakkelijk te monteren. Deze sierlijsten van PU zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: van strak en modern tot romantisch en klassiek. Er is altijd wel een model dat past bij jouw smaak en de sfeer van jouw interieur. Zo kun je je woning helemaal afmaken.

Bekijk en lees meer

sierlijsten meranti

meranti

Onze meranti sierlijsten kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als wandlijst of om kaders te creëren op wanden en plafonds. Met sierlijsten geeft u een ruimte meer uitstraling.

Bekijk en lees meer