Ivm. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei gesloten.
smetlijsten mdf-vochtwerend

mdf-vochtwerend

Smetlijsten zorgen voor een mooie afwerking van een vensterbank. Onze smetlijsten zijn gemaakt van vochtwerend MDF en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze gegrond, voor- of afgelakt verkrijgbaar in elke gewenste kleur. U kan zelf de gewenste lengtemaat van de smetlijst invoeren. De smetlijsten worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten.

Bekijk en lees meer

smetlijsten massief-eiken

massief-eiken

Smetlijsten zorgen voor een mooie afwerking van een vensterbank. Onze smetlijsten zijn gemaakt van massief eiken en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze onbehandeld en blank gelakt verkrijgbaar. U kan zelf de gewenste lengtemaat van de smetlijst invoeren. De smetlijsten worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten.

Bekijk en lees meer

smetlijsten grenen

grenen

Smetlijsten zorgen voor een mooie afwerking van een vensterbank. Onze smetlijsten zijn gemaakt van grenen en verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze onbehandeld en blank gelakt verkrijgbaar. U kan zelf de gewenste lengtemaat van de smetlijst invoeren. De smetlijsten worden standaard aan drie zijden geprofileerd, voorkant en zijkanten.

Bekijk en lees meer